Euskal kostaldea, portuetako zaporea | Ibilbide turistikoak | Turismoa Euskadi
Ir a contenido

3
3 eguneko ibilbidea

Euskal kostaldea, portuetako zaporea

autoz

autoz egiteko

Hasiera: Zierbena
Amaiera: Donostia

Scrolla, ezagutzeko

Scrolla, ezagutzeko

Euskal kostaldetik bertatik edota itsaso zabaletik euskal arrantzaleek ekarritako arrainak dira euskal sukaldaritzaren oinarrietako bat. Legatza, bisigua, hegaluzea eta bakailaoa, hainbat modutara prestatuta, dira batik bat arrainik preziatuenak. Alabaina, euskaldunek beste arrain xumeagoak ere dituzte gogoko; tartean, sardina, antxoa eta berdela.

  • Bakailaoa pil-pilean
  • Bermeo
  • Zierbena
  • Getaria
  • Mutriku

Egokia hauentzat:

Lagunak
Lagunak
Bikotekidea
Bikotekidea

Gaia:

gastronomia
gastronomia